Pentagoni nga lufta ndaj terroristeve po  kthehet ne perballjen me  sfidat e Kines dhe Rusise

Pentagoni nga lufta ndaj terroristeve po kthehet ne perballjen me sfidat e Kines dhe Rusise

🕔12:43, 27.Apr 2018

Matis deklaroi se:Pentagoni nga lufta ndaj terroristeve po kthehet ne perballjen me sfidat e Kines dhe Rusise.   The global situation is sobering. Russia is modernizing its full range of nuclear systems while espousing a theory of nuclear escalation in

Lexo më shumë
U.S. Media Giant Challenges Murdoch With Rival Sky Bid

U.S. Media Giant Challenges Murdoch With Rival Sky Bid

🕔12:10, 26.Apr 2018

      U.S. media giant Comcast offered Wednesday to buy British broadcaster Sky Plc for 22 billion pounds ($30 billion), topping a controversial bid from Rupert Murdoch’s 21st Century Fox. The move opened up the possibility of a bidding

Lexo më shumë
German Police Study Finds Africans Most Criminally Prone Asylum Seekers

German Police Study Finds Africans Most Criminally Prone Asylum Seekers

🕔12:02, 26.Apr 2018

A study conducted by the German Federal Police (BKA) on migrant crime has found that African asylum seekers are far more prone to criminality than their Middle Eastern counterparts. The study shows that migrants from countries which are far less

Lexo më shumë
Comey: ‘Embarrassed and Ashamed’ by the GOP

Comey: ‘Embarrassed and Ashamed’ by the GOP

🕔11:59, 26.Apr 2018

          Wednesday night on a CNN town hall event, former FBI Director James Comey said he was “embarrassed and ashamed” by the Republican Party in the era of President Donald Trump. Comey said, “I’m not a

Lexo më shumë
Jim Karey pikturon presidentin e shtetit fqinj

Jim Karey pikturon presidentin e shtetit fqinj

🕔12:38, 26.Mar 2018 Lexo më shumë
Mueller kryqezon cifutin Kushner

Mueller kryqezon cifutin Kushner

🕔12:00, 20.Feb 2018

Special Counsel Robert Mueller’s interest in Jared Kushner is extending beyond his contacts with Russia, and now includes his efforts to secure financing for his company from foreign investors during the presidential transition, according to CNN. Discussions with foreign investors reportedly include

Lexo më shumë
Tillersoni zbret ne Turqi:Mesazh Erdohanit “otoman”

Tillersoni zbret ne Turqi:Mesazh Erdohanit “otoman”

🕔13:27, 16.Feb 2018

Tillerson ka zbritur ne Turqi per t’i dhene nje mesazh te ashper otomanit, Erdohan, pas deklaratve te turkut se Avionet turq do godasin ushtaret amerikane ne Siri. Erdohan kishte deklaruar se do  t’i godiste amerikanet me “Ottoman slap,”, nje teknike turke

Lexo më shumë
Shtypi i shkruar , ka edhe vetem 10 vjet jete!( Ne Shqiperi edhe 250 vjet?!)

Shtypi i shkruar , ka edhe vetem 10 vjet jete!( Ne Shqiperi edhe 250 vjet?!)

🕔12:46, 14.Feb 2018

New York Times CEO Mark Thompson, deklaroi se gazetat kane edhe 10 vjet jete. Nuk do kemi me shtyp te printuar , cdo gje dixhilate. Kjo nuk prek Shqiperine sepse tirazhet jane te vogla dhe Shqiperia eshte 250 vjet pas ne

Lexo më shumë
Netanjahu hetohet per korrupsion

Netanjahu hetohet per korrupsion

🕔12:38, 14.Feb 2018

Policia cifute ka nisur hetim per Netanjahun, i cili rihetohet per korrupsion, por ai thote se jane te majtet qe kontrollojne segmente te shtetit qe duan te hakmerren ndaj tij.

Lexo më shumë

TRUMP DHURON RROGEN PER INFRASTRUKTUREN

🕔12:33, 14.Feb 2018

Kinezerira ka edhe ne AMERIKEN  e Veriut?! Presidenti Trump, i cili ka pasur 8 kontakte m e Putin( takime dhe telefonata) dhe te gjithe te bera publike nga mediat ruse, tregoi se pelqen edhe atdheun e Donald Luse, duke dhuruar

Lexo më shumë