Jim Karey pikturon presidentin e shtetit fqinj

Jim Karey pikturon presidentin e shtetit fqinj

🕔12:38, 26.Mar 2018 Lexo më shumë
Man Punches 5-Year-Old in the Face on NYC Subway

Man Punches 5-Year-Old in the Face on NYC Subway

🕔12:37, 26.Mar 2018 Lexo më shumë
Kina po armatoset me ritme me te larta se Hitleri ne vitet 30-te

Kina po armatoset me ritme me te larta se Hitleri ne vitet 30-te

🕔14:22, 8.Mar 2018

John Zmirak, senior editor at The Stream, warned in an interview Tuesday on SiriusXM’s Breitbart News Tonight with co-hosts Rebecca Mansour and Joel Pollak that China is “arming faster than Hitler was arming in the thirties.” Decades of American foreign policy toward China

Lexo më shumë
Hipokrizia e  Enverit izraelit?!

Hipokrizia e Enverit izraelit?!

🕔12:53, 3.Mar 2018

Dikur Fatos Muca nuk i jepte doren shahistit te Izraelit dhe kjo ishte norma e PPSH( sot PS). Enveri i vjeter ishte me Palestinen dhe Arafatin, ndaj edhe “enveri” i ri eshte kunder Izraelit, madje edhe kunder SHBA-se duke votuar

Lexo më shumë
Trump kerkon “JAVANKA” jashte Shtepise  se Bardhe

Trump kerkon “JAVANKA” jashte Shtepise se Bardhe

🕔12:47, 3.Mar 2018

Trump ka kerkuar qe “Javanka” Jared dhe Ivanka te “shporren” nga Shtepia e Bardhe dhe ja kerkuar kete nder gjeneralit Kelly, i cili mund te hapoe doreheqjen . Dhenderi medioker cifuti Kushner, arriti te mare 500 milione dollare kredi nga

Lexo më shumë